Dekorációk minden alkalomra

IndigoDecor

IndigoDecor

Köszönöm, köszönjük!

2016. december 19. - indigodecor

Nagy összefogással és sok-sok segítséggel kicsit szebbé varázsoltuk azoknak a gyerekeknek a karácsonyát,akik kórházba járnak vagy kórházban töltik az ünnepeket az 1. sz. Gyermekklinikán.

dscf3078_kicsi.jpg

 

dscf3073_kicsi.jpg

Köszönöm Rubinak a sok segítséget, Mamának, hogy utolsó pillanatban girlandokat gyártott és a Hódok közösségének, valamint Enikőnek a dekoráció felrakását. Köszönöm a sok tárgyi felajánlást is, melyeknek szintén nagyon örültek különböző osztályokon. Köszönöm a hozzám eljuttatott anyagi támogatást, ebből készült a főlépcsőházban a karácsonyi manók képe. Az alapítvány számlájára 28.800 forint érkezett, ebből három fenyőfát (a főlépcsőházba, a csecsemő osztályra és az ambulanciára) és égősorokat vásároltak. A díszítés szintén adományba kapott díszekből valósult meg. Hálás vagyok minden segítségért és támogatásért, megosztásért, mindnyájan valamilyen egyszerű és szép dolgot tettetek, ez bizony egy jócselekedet volt! :)

Zsuzsi

dscf3183_kicsi.jpg

dscf3188_kicsi.jpg

dscf3189_kicsi.jpg

dscf3077_kicsi.jpg

 

dscf3179_kicsi.jpg

 dscf3174_kicsi.jpg

 Remélem a kismanók mindenki szívébe karácsonyi hangulatot varázsolnak!

 Zsuzsi

A bejegyzés trackback címe:

https://indigodecor.blog.hu/api/trackback/id/tr8412031795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása