Dekorációk minden alkalomra

IndigoDecor

IndigoDecor

Öltöztessük ünneplőbe!

Támogasd akár csak egy karácsonyfadísz árával, hogy vidámabban teljenek a kórházi napok a kisgyermekeknek!

2016. november 14. - indigodecor

Szívemnek nagyon fontos kezdeményezésben veszek részt, ugyanis az 1. számú gyermekklinika főlépcsőházának karácsonyi dekorációját készítjük el. 

disz.jpg

Sok kisgyerek egy rövid vizsgálat alkalmával itt találkozik először azzal, hogy milyen is egy kórház. Sokan vannak, akik heteken, akár hónapokon keresztül bent kell lakjanak, a családtagok rengetegszer teszik meg az utat ezeken a lépcsőkön. Mások rendszeres kontrollvizsgálatokra járnak vissza újra és újra. Nem beszélve az itt dolgozó orvosokról, ápolókról és a kórház minden munkatársáról, akik szívvel-lélekkel dolgoznak gyermekeinkért és használják ezt a lépcsőházat.

Magam is sokszor jártam erre kisfiammal és tudom, milyen sokat számít a napi monotonitásban, ha vidám, ünnepi környezet vár minket, és milyen könnyű a gyerekeket felvidítani egy kedves és melegséget adó díszítéssel.

Jelenleg így néz ki a lépcsőház, ennél kell barátságosabb, melegebb hangulatot varázsolni: (bocs, telefonos kép)

klinikak_kep.jpg

Lelkesedés, ötletek vannak, de most te is tudsz segíteni, akár egy karácsonyfadísz árával!

A Bókay Gyermekklinikáért Közhasznú Alapítvány a következő számlaszámra várja az adományokat: 10100792-04119200-01003009 (a közleménybe írd be: fenyőfa). Az adományokból befolyt összegből egyrészt a lépcsőház díszítését, másrészt a kórház más területeinek dekorálását is segítitek.

Tárgyi felajánlásokkal is segíthetitek a munkánkat: például jelenleg még nincs fenyőfa, de akár díszeket vagy papír alapanyagot is szívesen fogadunk. És ha tudtok valakit, aki felállványozná nekünk a lépcsőházat egy napra, akkor is szólhattok! :)

Köszönjük a segítségeteket!

A végeredményről is beszámolok!

A bejegyzés trackback címe:

https://indigodecor.blog.hu/api/trackback/id/tr8811946961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása