Dekorációk minden alkalomra

IndigoDecor

IndigoDecor

Esküvői majális

2016. május 30. - indigodecor

Roxi és Norbi egy nagyon laza, majális hangulatú esküvői mulatságot szerettek volna és a csodás időnek és vidám vendégseregnek köszönhetően ez meg is valósult. Nézd meg, milyen dekorációt álmodtam meg ehhez háttérnek!

dscf1887_vjel.jpg

A Sztirilch Pál Cserkészpark csodás helyszínt biztosított az esküvőhöz és mivel az időjárás is megkegyelmezett, ezért tökéletes esküvői majális kerekedett. Színeket tekintve a menyasszony szivárvány színeket szeretett volna, ezért ilyen színeket választottunk:

vegleges_szinek.jpg

Stílusát tekintve a dekoráció az amerikai vidéki stílust hozta. Rengeteg bunting volt, szalmabálák, fatuskók, cserép kaspók. Minden natúr, természetközeli és sok szín.

 

dscf1898_vjel.jpg

 

 

dscf1852_vjel.jpg

dscf1850_vjel.jpg

dscf1840_vjel.jpg

A hatalmas csűrben buntingok és lampionok.

dscf1847_vjel_1.jpg

dscf1845_vjel.jpg

dscf1846_vjel.jpg

Földbe vert táblák mutatták, hogy hol és milyen játékot próbálhattál ki.

dscf1906_vjel.jpg

dscf1870_vjel_1.jpg

dscf1843_vjel.jpg

Mindegyik táblán volt egy színes lufi, egy térképre pedig rárajzoltuk a lufikat, hogy mindenki megtalálja a helyszíneket.

dscf1839_vjel.jpg

Az ifjú pár egy hintaszéken ült, ide is került bunting és szalmabála is.

dscf1894_vjel_1.jpg

dscf1895_vjel_1.jpg

Mellettük volt a legnépszerűbb dekoráció. A befőttes üvegekben fejjel lefelé fordított bébiételes üveg volt, hogy kevesebb cukorka kelljen, de így is három kg smarties fogyott el.

dscf1924_vjel.jpg

dscf1855_vjel.jpg

dscf1856_vjel.jpg

Rajongok a nyári világításért, azon belül is  gömblámpás füzérekért, ami tökéletesen passzol is ehhez a stílushoz (szerintem: melyikhez nem?)

dscf1959_vjel.jpg

dscf1962_vjel.jpg

Köszönöm a bizalmat a párnak, örülök, hogy örömet okozhattam és rengeteget tanultam ebből a munkából. Köszönöm a segítséget mindenkinek aki a helyszínen és előtte is olyan sokat segített!

Ezek mind saját képek, de ha egyszer lesznek profik képek, akkor még azt is felteszem.

A bejegyzés trackback címe:

https://indigodecor.blog.hu/api/trackback/id/tr318742662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása